اخبار ساختمان, عایق رطوبتی

آشنایی با عایق رطوبتی و انواع عایق های رطوبتی پلیمری

عایق رطوبتی چیست؟ – آشنایی با انواع عایق های رطوبتی

انواع عایق های رطوبتی پلیمری و آشنایی با عایق رطوبتی

رطوبت در طول زمان می‌تواند بخش‌های مختلف ساختمان را تخریب کرده و آنها را آسیب پذیر کند. به همین دلیل عایق رطوبتی برای آب بندی بخش‌های مختلف ساختمان استفاده می‌شود. عایق رطوبتی در هر جایی که رطوبت ممکن است نفوذ کند، بکار می‌رود. بیایید در عمق عایق رطوبت پیش برویم و به توضیحات بیشتر در مورد عایق های رطوبتی بپردازیم در زیر به انواع مختلف عایق های رطوبتی میپردازیم:

مواد تشکیل دهنده عایق های رطوبتی به شرح زیر است

  •  عایق رطوبتی نانو
  •  عایق رطوبتی بر پایه قیر
  •  عایق رطوبتی پلیمری
  •  عایق رطوبتی سیمانی

عایق رطوبتی چیست و چه مزیت ها و کاربرد هایی دارد

عایق رطوبتی می‌تواند به عنوان روکش هایی که از ترکیبات مختلف تهیه می‌شود تا در برابر آب و رطوبت محافظت کند، تعریف شود. استفاده از یک عایق رطوبتی در مناطقی که در معرض آب هستند الزامی است. مناطقی مانند سقف، حمام، استخر و … نیاز به مانع رطوبتی دارند. ورود رطوبت به داخل ساختمان می تواند باعث مشکلاتی مانند زنگ زدگی فلز، رشد قارچ و کپک، یخ زدگی سازه ها و موارد دیگر شود.

عایق رطوبتی و انواع آن

وقتی عایق رطوبتی استفاده می شود، نگرانی هایی مانند نشت و ترک لوله دیگر قادر به خسارت زدن  قابل توجه به ساختمان ها نیستند. پیدا کردن یک راه حل برای مقاوم سازی ساختمان ها در برابر آب و رطوبت، همیشه چالش برانگیز بوده است. با پیشرفت های فناوری امروز، فرصت های گسترده تری برای عایق کردن ساختمان ها  و چارچوب ها وجود دارد.

انواع عایق های رطوبتی

برای انتخاب مناسب‌ترین عایق رطوبتی، آشنایی با انواع مختلف و مشخصات آن‌ها ضروری است. به طور عمومی عایق های رطوبتی براساس نوع مواد استفاده شده و روش اجرا، دسته بندی می شوند که به شرح زیر است:

انوع‌های عایق‌بندی رطوبت بر اساس روش نصب

عایق‌بندی رطوبتی با دو روش می‌تواند نصب شود. روش اول شامل اعمال حرارت و گرما بر روی سطح چسبیده میشود. روش دوم به عنوان عایق‌بندی رطوبتی سرد اجرا میشود  و تنها نیاز به مخلوط کردن جزئیات ماده عایق‌بندی دارد تا برای نصب آماده شود.

 

انواع عایق های رطوبتی بر اساس مواد اولیه آنها

عایق ها می توانند برای ضد آب شدن، چسباندن، عایق کاری و حتی رنگ کردن بسیاری از مکان ها استفاده شوند. بیشتر عایق های رطوبتی علاوه بر ضد آب، مقاومتی نیز به نور UV دارند و استفاده از آنها بسیار آسان است. در زیر، انواع مختلف عایق های رطوبتی را بررسی خواهیم کرد تا به شما در انتخاب بیشتر کمک کنیم.

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *